Concertagenda

Deze concerten hebben wij in de planning. Voeg deze pagina toe aan de favorieten in je browser, zodat je gemakkelijk op de hoogte bent van nieuwe concerten. Of schrijf je in op de mailinglist (verzoek aan ttfolk@hotmail.com), waarmee je verzekerd bent van reminders voorafgaand aan ieder concert.

Volgende concert is aanstaande vrijdag


VR
08
MRT

2024
Sem Jansen & Leif de Leeuw (NL) promofoto

AMERICANA EN SNARENLIEFHEBBERS OPGELET

Leif de Leeuw, beste gitarist van de Benelux en voor de 8ste keer uitgeroepen als beste Gitarist en beste Bluesrock gitarist van de Benelux en Sem Jansen, winnaar 'Hit the Road', zijn de gitaristen van de Southern jam-band Leif de Leeuw band. Ze wonnen beide veel prestigieuze prijzen in ons land en in Europa met de band en individueel. Zes albums verder toeren zij met hun band door de hele wereld. Naast de Leif de Leeuw Band schrijft en speelt Sem veel Americana muziek welke hij uitvoert met zijn eigen band. In Januari 2023 kwam zijn eerste album 'Uncle Sem' uit samen met de tour 'Who the f*ck is Britt?!'. Tijdens deze tour in 2023 en op dit album staan zijn transitie van zangeres naar zanger en het proces daar omheen centraal. Nu treden Leif & Sem samen op als duo met liefde voor mooie Americana en gitaarmuziek. Ze begeleiden zichzelf op gitaar, pedal-steel, lap-steel en mandoline. Je hoort eigen nieuwe songs en een greep uit hun favoriete americana songs van onder andere Darrell Scott, Jason Isbell, Brad Paisley en Chris Stapleton. Wij zijn nu al zeker dat ook dit weer een fantastisch concert wordt om niet snel te vergeten. Zorg dat je er bij bent!

+ Website Sem
+ Website Leif
+ ♫ Uncle Sem
+ ♫ Live in Boerderij Zoetermeer
VR
22
MRT

2024
Nina Lynn met Band (NL) promofoto

NIEUW NEDERLANDS AMERICANA-TALENT

NinaLynn is een jonge Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. Ze heeft de voorprogramma's verzorgd voor shows van o.a. Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt, die allemaal zeer gecharmeerd van haar waren. In februari 2021 is haar eerste album uitgekomen, genaamd 'Hummingbird'. Dit album is geproduceerd door musicus/producer Janos Koolen die heeft samengewerkt met onder andere Douwe Bob en Frédérique Spicht. Nina hoopt met haar liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven van herkenbare en persoonlijke liedjes. In 2023 kwam haar tweede album, 'A Taste Of The Wild' uit. Dit album is van hoge kwaliteit. Nina's prachtige stem komt hierop ten volle tot recht en er staat prachtig eigen werk op het album. Alle bandleden hebben daar ook bijdragen aan geleverd. Fay Lovsky is op een aantal nummers te horen in de background-vocals. 'A Taste Of The Wild' bereikte een nummer 1 notering in de Euro Americana Charts en kreeg lovende kritieken in de muziekpers.

Nina Lynn wordt begeleid door een aantal door de wol geverfde muzikanten: Janos Koolen - zang, gitaren, banjo, mandoline, klarinet en Arthur Bont - drums en Lucas Beukers - basgitaar.

+ Website
+ Facebook
+ ♫ Home (live with band)
VR
12
APR

2024
Tip Jar (NL) promofoto

SONGS ABOUT LOVE AND LIFE ON THE HIPPIE SIDE OF COUNTRY

Folk- & americanaband Tip Jar is het internationale collectief van muzikale vrienden rond Bart de Win (die u misschien kent als begeleider van Gerard van Maasakkers, Iain Matthews of Birds of Chicago) en Arianne Knegt. Tip Jar zoekt de grenzen van de countrymuziek en het singer-songwriter-genre op, gekruid met snufjes jazz en gospel, waardoor hun optreden een afwisselende luistertrip wordt. De stemmen van Bart, Arianne en Baer Traa vormen samen de karakteristieke Tip Jar-sound, die uit duizenden herkenbaar is. Eerlijke liedjes over grote en kleine alledaagse dingen die iedereen zal herkennen.

Tip Jar's aanstekelijke americana en de liefde voor Amerikaanse rootsmuziek bracht hen al op legendarische podia als Gruene Hall (Emmylou Harris, Johnny Cash) en Luckenbach (Willie Nelson, Guy Clark) en bezorgde hen een plekje in de line up van diverse festivals in Texas. In de zomer van 2019 tourde Tip Jar voor het eerst ook in Engeland. In eigen land opereert de band vooral in het americana-circuit, maar ze doen het met hun luisterliedjes en de bijbehorende anekdotes ook goed in de intiemere theaterzalen en muziekpodia.

Bart de Win: piano, gitaar, zang
Arianne Knegt: zang
Baer Traa: gitaar, zang

[Oor] - De muziek van Tip Jar laat zich moeiteloos meten met die van grote Americana artiesten van over de hele wereld. Tip Jar is optimaal genieten van Americana van eigen bodem.

[Nederlands Dagblad] - Echt goed, je gelooft je Nederlandse oren niet.

+ Website
VR
24
MEI

2024
Shaye Zadravec (CAN) promofoto

SINGER-SONGWRITER UIT CANADA MET HET PURE STEMGELUID

In december 2022 maakte we voor het eerst kennis met Shaye Zadravec. Ze was de buitenlandse gast bij het optreden van Hidden Agenda. Ze maakte toen veel indruk met haar prachtige stem en fraaie eigen repertoire. Reden genoeg om Shaye terug te vragen, maar dan met een volledig eigen optreden en haar eigen begeleiders.

Shaye Zadravec is een 30-jaar oude singer-songwriter uit Calgary, Canada. In 2018 trok ze de aandacht met de song 'Lilac Wine' en daarna begon het balletje te rollen. Shaye viel op door haar stem die de luisteraar overspoelt met een gevoel van troost en puurheid. Het lijkt haar allemaal gemakkelijk af te gaan. Shaye zoekt het niet in grote noten maar meer in puurheid en elegantie. Ze is nog jong, maar klinkt als een doorleefde country-zangeres uit het diepe zuiden van de USA.

Het debuutalbum van Shaye Zadravec is getiteld 'Now And Then' en bevat een aantal songs van ouwe rotten in het vak. Chip Taylor is daar één van en hij werkte ook mee aan het album.

+ Website
+ ♫ Biloxi
+ ♫ Windfall
ZO
15
DEC

2024
Hidden Xmas Deluxe tour + guest singer (NL)
+ Website